POTRESNE SCENE: Vozači ime poginulog Šekija ispisali na svojim trkačkim automobilima (FOTO)

S.BABOVIĆ

20. 06. 2021. u 15:44

PRIJATELjI i poštovaoci vozača Vladimira Šekularca-Šekija (1983-2021) iz Aleksandrovca, koji je poginuo 30. maja na Nacionalnom šampionatu kod Kraljeva, nastupa danas u trci za Nagradu grada Banja Luke 2021, na stazi Zalužani u trkačkim automobilima na kojima je ispisano ime popularnog vozača i njegov takmičarski broj #234.

ПОТРЕСНЕ СЦЕНЕ: Возачи име погинулог Шекија исписали на својим тркачким аутомобилима (ФОТО)

FOTO: FB

Ovo je još jedan dokaz koliko je pogibija poznatog vozača iz Župe pogodila ne samo njegov rodni kraj, već i celu zemlju i region.

FOTO: FB

Šekularac je stradao na aerodromu Beranovac kod Kraljeva, kao učesnik Nacionalnog šampionata u automobilizmu na kružnim stazama. Godinama je važio za jednog najuspešnijih vozača u trkama "jugića", osvojio je više od 25 odličja. Ljubav prema automobilizmu nasledio je od oca Radoja, koji je preminuo 16. februara.

Nedavno se brojnim prijateljima, poznanicima, poslovnim saradnicima, trkačima, koji su se javili da izraze žaljenje zbog tragedije u Kraljevu putem društvenih mreža zahvalila i porodica Šekularac. Kako su naveli u potresnoj objavi, "Aleksa i Strahinja ostali su bez divnog tate, Jelena bez voljneog supruga, a Marijana bez jedinog sina".

- Imali smo privilegiju da živimo sa njim i da ga imamo takvog kakav je bio, posvećen porodici, pun ljubavi i topline - napisala je porodica Šekularac u Fejsbuk objavi na profilu Nezavisne novine RO.

FOTO: FB

- O tome kako su ga drugi doživljavali, shvatili smo tek kad smo ga izgubili. Zato, na ovaj način želimo da se zahvalimo svim prijateljima, rođacima, kumovima, Vladinim drugarima, kolegama, poslovnim saradnicima, trkačima, narodu Župe, koji su nam pružili svaku vrstu podrške i podelili sa nama tugu i bol.

Hvala vam, dodaje se u poruci koju su potpisali Aleksa, Strahinja, Jelena i Marijana Šekularac, što ste dolazeći da odate poslednju počast našem Vladi, podarili nam nadljudsku snagu, da dostojanstveno izdržimo pretežak gubitak.

- Vredeo je naš Vlajče!!! Neizmerno vam hvala, što ste u tim danima tišine, bili uz nas i dali nam snage za budućnost - napisala je porodica Šakularac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije