LIGA NACIJA: Brazil prejak za Srbiju

Novosti online

06. 06. 2021. u 17:53

ODBOJKAŠICE Srbije doživele su četvrti poraz u Ligi nacija. Mladi sastav Aleksandra Vladisavljeva izgubio je u sedmom kolu od Brazila 3:0 (25:12, 25:14, 25:13).

ЛИГА НАЦИЈА: Бразил прејак за Србију

FOTO: M. Vukadinović

Brazil je slovio za velikog favorita pred početak meča, s obzirom na to da je u Rimini otišao sa izuzetno jakim sastavom. Ekipa Ze Roberta je to zvanje opravdala, pa je prilično lako došla do pobede nad mladom selekcijom Srbije.

Na početku meča Srbija je bila konkurentna do 8:7, posle čega je Brazil napravio veliku seriju i otišao na 19:8. Lako je južnoamerička reprezentacija privela posao kraju.

U drugom periodu je u igru ušla Katarina Lazović, koja je imala problema sa povredom stomačnog mišića. Međutim, Brazilke su još ranije stekle osetnu prednost. Bilo je brzo 9:3, a u završnici je semafor pokazao i 22:12.

Treći period počeo je serijom Brazila 7:0. Nisu uspele srpske odbojkašice da pariraju daleko iskusnijim rivalkama, koje nisu želele da se zadržavaju na terenu.

U pobedničkom timu najefikasnija bila je Tandara sa 12 poena, 11 je dodala Fernanda. U srpskoj ekipi Jovana Mirosavljević je brojala do 9, dok je Katarina Lazović osvojila 6.

Srbija je doživela drugi uzastopni poraz, te sada ima skor 3-4. Brazil je ostvario četvrtu pobedu u nizu i sada ima učinak 6-1.

Mečeve iz Riminija gledajte na kanalima Sport Kluba.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna