NAJBOLJI IGRAJU ZA PEHAR: Vaterpolisti Radničkog dočekuju Novi Beograd

S. K.

26. 05. 2021. u 08:39

RADNIČKI ili Novi Beograd? Šumadinci i "vukovi" večeras (20.00) u Kragujevcu počinju bitku za novog vladara Srbije u vaterpolu. Titulu osvaja ekipa koja ostvari dve pobede, tako da ćemo novog šampiona saznati 29. maja ili eventualno 2. juna. U slučaju nerešenog ishoda odmah posle meča izvode se peterci.

НАЈБОЉИ ИГРАЈУ ЗА ПЕХАР:  Ватерполисти Радничког дочекују Нови Београд

Detalj sa prvenstvenog meča Novi Beograd - Radnički Foto M. Vukadinović

- Krećemo sve iz početka, moramo ponovo da dokažemo da smo bolji. Znamo šta sa sobom nosi finale, od ličnog pritiska do velikog uloga. Ako igramo kao tokom cele sezone onda ne sumnjam u nas - ističe golgeter Kragujevčana Strahinja Rašović, čiji tim u ovoj sezoni vodi sa 2:1 u pobedama. - Ne bežimo ni od uloge favorita, ali biće veoma teško. Novi Beograd je sastavljen od vrhunskih, prekaljenih igrača, tako da će finale da bude pravo, neizvesno.

Novi Beograd je najmlađi superligaš. Ali, zato je za dve godine Vladimir Vujasinović stvorio izvanredan tim, koji u svojim redovima nema samo osvajače državnog prvenstva, već i pobednike LŠ, kao što su Miloš Ćuk i Marko Avramović. Ove sezone i te kako se istakao povratnik u srpski vaterpolo Draško Gogov:

- Kragujevčani su, po mom mišljenju, favoriti. Odigrali su više težih utakmica, kao pobednici Regionalne lige sigurno žele da krunišu sezonu osvajanjem domaćeg prvenstva. Normalno, ne pada nam napamet da ustuknemo, imamo dovoljno iskustva u ovakvim mečevima, tražićemo šansu i učinićemo sve da je iskoristimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!