JOKIĆ PRATI DŽORDANA I BRAJANTA: Amerikanci broje glasove, Nikola je MVP (FOTO)

Novosti online

19. 05. 2021. u 08:15

VIŠE nije vest da Nikola Jokić dominira NBA ligom!

ЈОКИЋ ПРАТИ ЏОРДАНА И БРАЈАНТА: Американци броје гласове, Никола је МВП (ФОТО)

Foto: AP

Srbin je na putu da postane MVP, a ujedno usput ispisuje istoriju NBA lige svakog dana. 

Nikola će, uukoliko bude proglašen MVP igračem, postati prvi košarkaš još od 2008. godine koji je nastupio na svim mečevima u regularnom delu sezone. 

Tako bi ušao u zaista odabrano društvo, a svi oni koji su do sada glasali za MVP igrača glasove su dali našem košarkašu. 

Ukoliko bi Jokić postao MVP, on bi se pridružio Kobiju Brajantu, Majklu DŽordanu, Kevinu Garnetu, Timu Dankanu i Karlu Malounu, koji su bili poslednja petorica MVP igrača sa svim odigranim mečevima u regularnom delu sezone.

Košarkaš Denvera i reprezentacije Srbije na odličnom je putu da se pridruži pomenutim košarkašima. 

Za MVP nagradu glasa 100 novinara i pripadnika medija, uz još jedan glas koji daje publika, a do sada je potvrđeno kako je glasove podelilo 35 zvaničnih glasača, tvrde oni koji u SAD detaljno prate sve do sada dostupne glasove.

I za sada su svi jednoglasno za MVP-a NBA lige birali Nikolu Jokića! Nijedan drugi igrač još nije dobio glas da je bio najkorisniji u ovoj sezoni.

FOTO: GOOGLE DOCS/2021 MVP & NBA AWARDS VOTE TRACKER

Tekst potpisa

Jokić će ukoliko se ovaj trend glasova nastavi postati prvi Srbin, a treći Evropljanin (posle Novickog i Janisa Adetokunba) koji je proglašen za MVP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)