KOBS "BOCKA" NAVIJAČE ZVEZDE: Dođite što više na drugi meč! Ne zanima me šta pevaju

Novosti online

17. 05. 2021. u 22:16

Posle dramatičnog prvog meča u finalu ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti, u timu iz Podgorice najavljuju da će pokušati da naprave brejk u drugom susretu, a najbolji strelac Džastin Kobs priziva i veći broj navijača.

КОБС БОЦКА НАВИЈАЧЕ ЗВЕЗДЕ: Дођите што више на други меч! Не занима ме шта певају

FOTO: Krka/Drago Perko/Košarka.si

Kobs je rekao da očekuje agresivnu igru Zvezde, a pozvao je i navijače, da dođu u većem broju.

- Očekujem da će biti jako agresivni. Naš odgovor na tu agresivnost treba da bude bolja preciznost u napadu i da protivnicima ne dozvolimo drugi šut u napadu. Moramo da ih dobro zagradimo, jer su agresivni u skoku. Nadam se da će doći više navijača, jer je to više energije. Ne zanima me o čemu pričaju i pevaju, jer nam daju volju za borbom, rekao je Kobs.

Zvezda je zbog prisustva publike u prvom meču bila kažnjena jer su prekršeni protokoli za sprečavanje širenja koronavirusa.

Trener Budućnosti Dejan Milojević bio je kratak u najavi meča.

- Iako smo tokom većeg dela utakmice bili konkurentni i imali posed za izjednačenje, nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo sutra da popravimo. Moramo da kontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu, rekao je Milojević, a preneo sajt ABA.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)