RADONJIĆ POSLE POBEDE: Budućnost pokazala da je kvalitetan tim, Dobrić je i ranije imao dobre partije

Novosti online

16. 05. 2021. u 21:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde poveli su u finalu ABA lige, pošto su savladali Budućnost sa 82:78 u dvorani "Aleksandar Nikolić". Utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ПОБЕДЕ: Будућност показала да је квалитетан тим, Добрић је и раније имао добре партије

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Crnorogski stručnjak je istakao da je utakmica bila kvalitetna, ali i da su Podgoričani pokazali koliko su kvalitetan tim.

- Pa utakmica je bila interesantana i kvalitetana i moglo je mnogo toga dobrog da se vidi. Mi smo uspevali da gradimo rezultat, u nekim periodima odbranom u nekim nešto boljim napadom. Imali smo i segmente koje smo u ovoj utakmici odradili dobro i to smo koristili, ali smo imali priliku i da vidimo neizvesnu završnicu iako smo imali razliku koja je govorila da će biti lakše. Još jedan pokazatelj koliko je Budućnost kvalitetna i sada apsolutni fokus stavljamo na pripremu za naredni meč, koji se jako brzo igra - rekao je Radonjić.

Ognjen Dobrić je odigrao sjajno, posebno u finišu treće i na startu četvrte četvrtine. Meč je završio sa 23 poena koliko je postigao i Džordan Lojd.

- On je u jednom periodu prikazivao dobre partije. Tim je pre svega bio dobar, timski smo uradili mnogo toga tokom svih 40 minuta i kroz takvu igru pronalazili najbolja moguća rešenja, u napadačkom smislu to je bilo to.

Drugi meč igra se takođe u Beogradu. Na programu je u utorak od 20.30. To je za nešto manje od 48 sati.

- Nema prostora za razmišljanje da li je to dovoljno. Imamo 48 sati, nešto možda malo više, ali to je to - zaključio je Radonjić.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije