NEĆU VIŠE DA ČUJEM DA JE JOKIĆ MVP! Bivši NBA šampion pobesneo, smatra da postoje bolje opcije od Srbina!

Novosti online

03. 05. 2021. u 21:42

SPORADIČNO se u javnosti pojave javne ličnosti koje osporavaju Nikolu Jokića.

НЕЋУ ВИШЕ ДА ЧУЈЕМ ДА ЈЕ ЈОКИЋ МВП! Бивши НБА шампион побеснео, сматра да постоје боље опције од Србина!

FOTO: AP

Kako se bliži kraj sezone približava se trenutak u kome će biti proglašen MVP NBA lige. Prvi favorit je Nikola Jokić, a deo javnosti ne može da se pomiri sa time. 

Danas je u Nikolin tabor "prešao" i Medžik Džonson, rekao je da je Srbin najbolji igrač lige, a sa tom činjenicom ne slaže se Kendrik Perkins. 

Tako je i veliki Medžik Džonson rekao da je Nikola najbolji igrač lige, ali sa tim se ne slaže Kendrik Perkins. 

- Slušajte, moram da se oglasim o ovom pitanju MVP-a. Ceo vikend samo slušam da je Jokić jasan favorit da osvoji MVP nagradu. A to nije tačno!, započeo je iznervirani Perkins. 

Nekadašnji NBA šampion sa Boston Seltiksima (2008. godine) smatra da postoji četvoro košarkaša koji mogu da se mere sa Jokićem 

- Džoel Embid je i dalje u trci, Janis je tu, još uvek je tu Stef Kari, kao i momci poput Džulijusa Rendla, naveo je on.

Perkins smatra da je Kris Pol favorit za osvajanje MVP priznanja. 

- Ali slušajte, Kris Pol bi trebalo da bude jasan favorit! Ima istu organizaciju u istoj je poziciji, pravi iste rezultate. A zašto to kažem? Finiks Sansi nisu bili u plejofu od 2010. godine. Kris Pol je otišao tamo i ne samo da ih je doterao do plejofa nego imaju i najbolji učinak u NBA. Poslednji put kada su bili najbolji tim u ligi njihov igrač je bio MVP. Ime mu je Stiv Neš i igra pleja, objasnio je Perkins. 

A onda je nastavio sa svojim lobiranjem za iskusnog asistenta.

- Zašto se ne ponašamo isto sa Krisom Polom? Zašto stalno nešto menjamo kada je MVP trka u pitanju? Opet kažem Finiks Sansi imaju najbolji učinak u NBA. Stiv Neš je osvojio nagradu, zašto ne bi i Kris Pol, pita se Perkins. 

Saigrač Nikole Jokića Džamal Marej stao je u odbranu svog saigrača. 

Marej mu je odgovorio kratko: - O, moj bože, napisao je Marej na konstataciju Perkinsa, koji sada radi kao Analitičar.

Perkins je ubrzo u komentaru rekao da on zapravo voli Jokića i da treba da ga puste da igra, a Mareju je poručio: - Nosi se dođavola.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUTALNO POJAČANJE U HUMSKOJ! Partizan dovodi fenomenalnog NBA šutera