LEGENDA NBA LIGE PREŠAO NA JOKIĆEVU STRANU: Dokazao je da je dostojan da bude MVP

Novosti online

03. 05. 2021. u 09:04

KADA je NBA liga u pitanju sve aktuelnija je priča oko MVP priznanja. Jedan od kandidana, možda i najveći je srpski košarkaš Nikola Jokić.

ЛЕГЕНДА НБА ЛИГЕ ПРЕШАО НА ЈОКИЋЕВУ СТРАНУ: Доказао је да је достојан да буде МВП

FOTO: AP

O tome je govorio i legendarni Medžik Džonson koji nema dilemu. On smatra da je centar Denvera najkorisniji igrač najkvalitetnije lige na svetu.

Jokić je od početka sezone preuzeo ulogu lidera tima iz Kolorada na sebe, a posebno je to slučaj od kada se povredio Džamal Marej - glavni saborac srpskog asa. Od tada su izabranici Majkla Melouna ostvarili učinal 9-1.

- Lebron i Džoel Embid započeli su sezonu vodeći u MVP trci, zatim je Stef Kari imao  'vruću seriju'. Ali najkonstantniji momak tokom cele sezone bio je Nikola Jokić. Doveo je svoj tim do učinka 9-1 otkako je 'aut' zvezda ekipe Džamal ​​Marej, dokazujući da je dostojan da bude proglašen za MVP-ja - rekao je Medžik Džonson.

Podsetimo, legendarni košarkaš je često bio na strani Embida kada je trka za MVP priznanje u pitanju, ali je i on shvatio da Jokić ima najveći uticaj na igru svoje ekipe i prešao je na njegovu stranu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju