KAMEN BI PROPLAKAO: Srceparajuća rođendanska čestitka Vanese Brajant maloj Điđi - "Volim te, mambasita" (FOTO)

Novosti online

02. 05. 2021. u 18:36

Prošle nedelje navršilo se 15 meseci od tragične pogibije Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane - Điđi koja bi danas napunila 15 godina. Tim povodom na društvenim mrežama se oglasila njena mama, a Kobijeva udovica, srceparajućom porukom.

КАМЕН БИ ПРОПЛАКАО: Срцепарајућа рођенданска честитка Ванесе Брајант малој Ђиђи - Волим те, мамбасита (ФОТО)

Foto: AP

- Draga Đijana, srećan 15. rođendan! Volim te! Nedostaješ mi svaki dan! Volela bih da si tu s nama. Nema reči kojima mogu da opišem koliko mi nedostaješ. Volim te,helikopterska nesre Mambasita! - napisala je Vanesa uz zajedničku fotografiju s pokojnom ćerkom.

Đijana je bila srednje dete pokojnog košarkaša i njegove udovice, a zajedno su dobili još i ćerke Nataliju Dijamante (18), Bijanku Belu (4) i Kapri Kobi (1).

- Nedostaju mi moja devojčica i Kobi, puno. Nikada neću razumeti zašto se tragedije događaju tako divnim i dobrim ljudskim bićima. I dalje sve deluje nerealno. Kobi, dobri smo bili. Điđi, mama je i dalje ponosna na tebe. Volim te, napisala je Vanesa nedavno na Instagramu.

Kobi i Điđi Brajant poginuli su 26. januara prošle godine u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji dok su putovali na egzibicionu utakmicu. Živote je izgubilo još sedmero ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna