RADONJIĆ ZADOVOLJAN POSLE POBEDE NAD ZADROM: Bilo je baš onako kako se samo poželeti može

Novosti online

26. 04. 2021. u 21:13

KOŠARKAŠI Crvene zvezde došli su u Zadar da izbore prvo mesto pred plej-of ABA lige. Taj zadatak su uspešno ispunili, pošto su u poslednjem 26. kolu regionalnog takmičenja slavili u "Jazinama" sa 90:70.

РАДОЊИЋ ЗАДОВОЉАН ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД ЗАДРОМ: Било је баш онако како се само пожелети може

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin/ABA liga

Utiske posle meča izneo je trener crveno-belih Dejan Radonjić, koji je bio zadovoljan onim što su prikazali njegovi izabranici na hrvatskom primorju.

- Kao što smo rekli svesni smo važnosti utakmice, na samom početku smo prišli dobro u oba pravca. Bilo je baš onako kako se samo poželeti može - rekao je Radonjić.

Potom je obajsnio i šta je bilo presudno da Zvezda slavi, može se reći relativno lako.

- Napravili smo odmah u prvoj četvrtini prednost koju smo održavali do kraja poluvremena, a i nastavili smo u istom ritmu do kraja utakmice. Kontrolisali smo u drugom delu rezultat i nismo dopsutili ekipi Zadra da se primakne - zaključio je strateg crveno-belih.

Trener Zadra Veljko Mršić uprkos porazu nije bio nezadovoljan jer je svestan da je za rivala imao najtežeg mogućem protivnika u ovom trenutnku.

- Poslednja utakmica ABA lige, najteži protivnik, najjača ekipa koja stvarno igra dobro, videlo se da su se dobro pripremili. Ušli su jako motivisani u utakmicu, nismo se snašli u prvoj četvrtini sa agresivnošću. Solidno smo odigrali i čestitam mojim momcima - poručio je Mršić.

Podsetimo, Crvena zvezda je ligaški deo sezone završila sa učinkom 23-3, a Zadar 9-17.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)