JOKIĆ IMA PRAVO NA NEŠTO LOŠIJU PARTIJU: Rastrčani Golden Stejt pobedio Denver, Bogdanović najbolji u trijumfu Atlante (VIDEO)

Novosti online

24. 04. 2021. u 07:48

NAVIKAO nas je Nikola Jokić na bolja izdanja. Ipak, ima i on pravo na malo lošiju utakmicu, kao što je bila ova koju je Denver izgubio od Golden Stejta sa 118:97.

ЈОКИЋ ИМА ПРАВО НА НЕШТО ЛОШИЈУ ПАРТИЈУ: Растрчани Голден Стејт победио Денвер, Богдановић најбољи у тријумфу Атланте (ВИДЕО)

FOTO: AP

Momak iz Sombora je meč okončao sa 19 poena, te po šest skokova i asistencije, uz šut iz igre 7/16, odnosno 0/3 van linije 7,24.

Izabranici Majkla Melouna nisu imali rešenje za rastrčale Voriorse, a posebno za Drejmonda Grina koji je preuzeo ulogu plejmejkera i zabeležio neverovatan dabl-dabl.

On je meč završio sa samo dva poena, ali je zato imao čak 19 asistencija i 12 uhvaćenih lopti. Partija za veliki respekt.

Na kraju ekipa Stiva Kera zasluženo je slavila i nanela Denveru prvi poraz posle četiri vezane pobede.

Stef Kari predvodio je Golden Stejt do pobede sa 32 poena, Keli Ubre je dodao 23. Na drugoj strani Majkl Porter džunior je meč završio sa 26 poena, dok je već pomenuti Nikola Jokić postigao 19.

Nagetsi sada imaju učinak 38-21, a učinak Voriorsa je 30-30.

Bogdan Bogdanović je ponovo bio glavni protagonista Atlante. Sjajni bek najzaslužniji je što su Hoksi pobedili Majami sa 118:103.

Reprezentativac Srbije postigao je 21 poen - šutirao je iz igre 7/13, za tri poena 5/9, a na to je dodao tri skoka i osam asistencija.

Prvo poluvreme bilo je praktično izjednačeno, Hoksi su sa prednošću od jedan razlike otišli na odmor - 61:60. Ipak, treća, a posebno četvrta četvrtina koju je Atlanta dobila sa 23:14 bila je presudna za ishod ovog susreta.

Klub iz Džordžije je upisao šesti trijumf u poslednjih osam mečeva i nalazi se u veoma dobroj formi.

Bogdan Bogdanović je bio najefikasniji u svom timu, njega je pratio Džon Kolins koji je postigao 20 poena. Kod Hita najviše se istakao Kendrik Nan koji je brojao do 21, dok je Džimi Batler dodao 19.

Posle ove pobede Hoksi imaju učinak 33-27, a Majami 31-29.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

FINALE PRE FINALA: Jokić protiv Lebrona za kraljevsku krunu (VIDEO)