POVREDA POKUŠEVSKOG: DŽoel Embid poslao poruku Nikoli Jokiću (VIDEO)

Novosti online

11. 04. 2021. u 08:05

NOVI poraz Oklahoma Siti Tandersa, ovog puta od Filadelfija Seventisiksersa 117:93.

ПОВРЕДА ПОКУШЕВСКОГ: Џоел Ембид послао поруку Николи Јокићу (ВИДЕО)

FOTO: AP

Više od poraza tim iz istoimene države brine povreda Alekseja Pokuševskog. Srbin je povredio rame, na terenu je proveo svega osam minuta bez poena, uz svega tri skoka i jednu asistenciju. 

Trenutno nije poznato kolika ga pauza čeka, to će se znati tek nakon daljih pregleda. Mediji u SAD prenose da je i pre meča imao probleme sa ramenom. 

Oklahoma je izgubila šestu utakmicu u nizu i to u proseku od 28,5 poena po meču. Fila je opravdala ulogu favorita, te bez mnogo problema došli su do 36. pobede u sezoni. 

Najefikasniji je bio Džoel Embid, glavni konkurent Nikole Jokića u trci za MVP nagradu, sa 27 poena i devet skokova, pratio ga je Furkan Korkmaz sa 20, dok su po 13 imali Ben Simons i Majk Skot.

Filadelfija je prva na Istoku sa skorom 36-17, zajedno sa Bruklin Netsima, dok su Tanderi tek na 13. mestu na Zapadu sa 20-33. 

Posle 15 utakmica pauze vratio se Darius Bizli i meč završio kao najefikasniji u poraženoj ekipi sa 17 poena. U postavu Oklahome se vratio i Dort, on je ubacio 15 poena, a još se čeka na povratak prvog strelca tima Glidžusa-Aleksandera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine