IZ PATIKA U DIREKTORSKU FOTELJU: Nenad Mišanović završava košarkašku karijeru

B.G.

08. 04. 2021. u 22:35

MIŠANE majstore, huk je sa tribina, koji će sigurno još dugo biti u srcima košarkaških romantika, koji su godinama unazad uživali u lucidnim potezima, koševima, asistencijama i blokadama, vižljastog gorostasa, dobroćudnog sportsmena, jednostavno Mišana.

ИЗ ПАТИКА У ДИРЕКТОРСКУ ФОТЕЉУ: Ненад Мишановић завршава кошаркашку каријеру

FOTO: Ivan Pančić

Nenad Mišanović, nakon blistave karijere, u subotu 10. aprila, kada njegov Slodes bije odlučujući boj za ulazak u KLS, odigraće poslednju utakmicu i odmah uskočiti u odelo i direktorsku fotelju kluba za koji je ppslednje tri godine nastupao.

Put do zvezda započeo je u vršačkom Hemofarmu 2001. godine, za koji je nastupao pet sezona, do 2005. godine, kada prelazi u Crvenu zvezdu, u kojoj je sa uspehom igrao do 2008. godine i otvorio stranicu internacionalne karijere u moskovskom Dinamu.

Ovaj 217 centimetara visoki gorostas, rođen u Bileći, osim OKK Beograda, podgoričke Budućnosti, Radničkog iz Kragujevca, FMP-a, Igokee iz Laktaša, nastupao je za Rabotnički, Kumanovo, Tefel Sopot, Poznanj, US Monastir, Kašan, a od 2018. godine skrasio se u Slodesu i značajano doprineo istorijskom uspehu kluba, ukoliko.ostvari plasman u KLS.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije