FMP POKRENUO INICIJATIVU: Zakazana vanredna Skupština ABA lige

Novosti online

03. 04. 2021. u 13:42

VANREDNA skupština ABA lige zakazana je za 16. april.

ФМП ПОКРЕНУО ИНИЦИЈАТИВУ: Заказана ванредна Скупштина АБА лиге

FOTO: AP

Predsednik FMP-a iz Železnika Đorđe Avramović, kao predsedavajući regionalim takmičenjem, poslao je svim klubovima poziv za vanrednu Skupštinu.

FMP je sve potvrdio saopštenjem.

- KK FMP obaveštava košarkašku javnost da je predsednik našeg kluba gospodin Đorđe Avramović kao predsedavajući regionalnog takmičenja ABA lige, zajedno sa članovima rotirajućeg predsedništva u kome se nalaze i potpredsednici, Đorđije Pavićević (KK Mornar) i Željko Žilavec (KK Zadar) uputio dana 31.03.2021. godine poziv za Vanrednu Skupštinu ABA lige.

Sednica je uredno zakazana za 16.04.2021.godine i poziv je upućen svim klubovima ABA lige od strane jedinog legitimnog tela koji može da sazove Skupštinu, a to je predsedništvo ABA lige u navedenom sastavu. Njegov legitimitet je potvrđen i na dve Skupštine ABA lige održane 16.07. i 23.07.2020. godine u skladu sa važećim aktima ABA lige.

KK FMP smatra da predstojeća Vanredna Skupština 16.04.2021. predstavlja idealnu priliku da na opšte zadovoljstvo, ligu svih klubova, vratimo u okvire zakona i nastavimo da razvijamo ABA ligu za opšte dobro košarke u celom regionu.

KK FMP u prilogu ovog saopštenja dostavlja i poziv svim članovima ABA lige za vanrednu Skupštinu (koja će se održati 16.04.2021. godine) sa dnevnim redom koji je predviđen za zasedanje Skupštine - zaključuju iz Železnika, uz dostavu audio zapisa kako je predata dužnost predsedavajućeg na predstavnika FMP-a, kao i potpredsednicima iz Mornara i Zadra.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri