MARINOVIĆ PRED FMP: Dobro se poznajemo, imam veliko poštovanje prema protivniku

Novosti online

29. 03. 2021. u 14:51

KOŠARKAŠI Borca se spremaju za odloženu utakmicu 18. kola ABA lige protiv FMP-a. Očekivanja pred meč u Čačku izneo je trener Marko Marinović.

МАРИНОВИЋ ПРЕД ФМП: Добро се познајемо, имам велико поштовање према противнику

FOTO: KK Mornar/MEDIA Pro/ABA liga

On se nada da će igrati odreagovati kako treba nakon poraza od Zadra i Igokee i da će prekinuti niz poraza.

- FMP je dobra ekipa, predvođena jednim od najboljih plejmejkera lige Filipom Čovićem, kao i Nemanjom Nenadićem, još jednim odličnim košarkašem. Zajedno čine spoj mladosti i iskustva. Naravno, tu nije kraj, jer FMP ima dosta dobrih igrača u rotaciji. U svom rosteru ima neke od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji. Sve u svemu, imamo veliko poštovanje prema protivniku - izjavio je Marinović za klupski sajt.

Borac trenutno ima skor 5-16, dok je FMP na osam pobeda i 13 poraza.

- Očekujem da će biti dobra utakmica. Šteta što nema publike, ponovo moram da naglasim, jer mislim da bi ovo bio derbi donjeg dela tabele. FMP dobro poznajemo, igrali smo i u pripremnom periodu, kao i na početku lige. Doduše, oni su malo menjali tim, kao i trenere, ali verujem da nema mnogo nepoznanica - zaključio je Marinović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)