RADONJIĆ: Pauza i bolest nam ne daju da krenemo, situacija je delikatna

Novosti online

02. 03. 2021. u 23:27

РАДОЊИЋ: Пауза и болест нам не дају да кренемо, ситуација је деликатна

Foto: EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

STRATEG crveno-belih je objasnio situaciju i rekao da koronavirus, kao i povrede, ne dozvoljavaju timu sa Malog Kalemegdana da diše

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić istakao je nakon poraza od Bajerna iz Minhena da je njegova ekipa igrala dobro u većem delu susreta, ali da nisu uspeli na kraju da to i unovče.

- Najkraća analiza, ispada da je u nekoliko zadnjih minuta presudilo. Greške smo napravili koje se na ovom nivou kažnjavaju. Našu dobru igru nismo uspeli da valorizujemo, a oni su zadržali koncentraciju - kazao je Radonjić.

Strateg crveno-belih je objasnio situaciju i rekao da koronavirus, kao i povrede, ne dozvoljavaju timu sa Malog Kalemegdana da diše.

- Situacija je dosta delikatna i svaki dan se priča o tome. Ono što je u ovom trenutku opterećujuće za nas jeste da ovo predugo traje i da smo sa malim brojem igrača odigrali dosta utakmica i to se nastavlja. Sa ovom utakmicom imamo 12 veoma teških utakmica u martu, a proces oporavka ili pripreme je nešto što je specifično zbog cele zdravstvene situacije. Jednostavno, pauza i ta bolest nam ne daju da krenemo pre nego što se stekne određeni stepen fizičke pripreme, pa tek onda bi trebalo košarkaški stepen. Igrači bi trebalo tek narednih dana da počnu da trče. Nije to samo ovih dana, bilo je toga i u januaru, treba izdržati, treba nositi sve to i treba sačekati da možemo da kažemo da smo na dobrom nivou, ali to svakako nije narednih dana - zaključio je Radonjić.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)