ODLUČILI DA SE SKUĆE: Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin kupuju kuću

Novosti online

01. 02. 2021. u 19:23

ОДЛУЧИЛИ ДА СЕ СКУЋЕ: Милош Теодосић и Јелисавета Орашанин купују кућу

Foto: T.Ćirić

SRPSKI košarkaš Miloš Teodosić i njegova supruga Jelisaveta Orašanin, navodno su odlučili da u Bolonji, gde već neko vreme žive zbog Teovog poslovnog angažmana, kupe kuću.

Jelisaveta i Miloš planiraju da kupe kuću u ovom industrijskom, poljoprivrednom, finansijskom i transportnom centru, budući da im se Bolonja veoma dopada.

Ovaj grad, u kojem Miloš igra za klub Virtus, sedmi je po veličini i jedan od najbogatijih gradova Italije. Kako se dalje navodi, glumici i košarkašu, koji već duže vreme žive u prestonici pokrajine Emilija-Romanje, naročito se dopada to što ima najveću sačuvanu staru gradsku četvrt u ovoj zemlji. Poznat je po svojim tornjevima, crkvama, natkriljenim tremovima i industriji testenina. Ovde se nalazi i najstariji univerzitet na svetu, osnovan 1088. godine, koji i dalje privlači mnogobrojne studente, što im odgovara za školovanje njihovih naslednika u budućnosti.

Sve što su doživeli i videli u prethodnom periodu je uticalo na to da odluče da sebi obezbede krov nad glavom i da upravo Bolonja bude grad koji će biti njihova životna baza. Naravno, u Srbiji imaju nekretnine, i tu im je porodica, pa će često dolaziti u svoj grad.

Ni Jelisaveta ni Miloš za sada nisu komentarisali ove navode.

Jelisaveta Orašanin je trenutno na porodiljskom bolovanju, ali čim se situacija s koronavirusom bude stabilizovala, i kad beba malo poraste, ona će se vratiti glumi. Kako se navodi, interesantno je i to što je ona preko supruga i prijatelja uspela da upozna reditelje i producente u Italiji koji su i te kako zainteresovani da s njom sarađuju na novim filmskim projektima. Jelisaveta i Miloš, podsetimo, imaju ćerku Petru, koja ima dve godine, i sina Bogdana, koji je rođen 8. januara ove godine.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)