ZVEZDA POŠTUJE MEGINE KLINCE: Radonjić traži respekt rivala i čvrstu igru

Novosti online

31. 01. 2021. u 14:44

TRENER Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju da pokažu maksimalno poštovanje Megi u predstojećoj utakmici.

ЗВЕЗДА ПОШТУЈЕ МЕГИНЕ КЛИНЦЕ: Радоњић тражи респект ривала и чврсту игру

FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga

"Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu", rekao je Radonjić za sajt kluba.

Zvezda će sutra od 18.00 igrati protiv Mege u 17. kolu ABA lige.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić je naveo da je Mega do sada pokazala da ima veliki kvalitet, ne samo zbog plasmana na tabeli, već i igara.

"Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bismo došli do bodova", kazao je Dobrić.

Zvezda ima 11 pobeda i dva poraza, dok Mega ima skor 11/5 u regionalnom takmičenju.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati