POMIRILI SE DŽEJMS I CSKA: Deda zaslužuje da se pamti lepše

Novosti online

31. 01. 2021. u 11:18

KOŠARKAŠ Majk Džejms pomirio se sa upravom CSKA, pa će se posle suspenzije vratiti treninzima i utakmicama.

ПОМИРИЛИ СЕ ЏЕЈМС И ЦСКА: Деда заслужује да се памти лепше

Foto: Evroliga

Amerikanac je bio ljut na klub jer mu nije dozvoljeno da ode na sahranu svog dede koji ga je odgajio, pa je to bio okidač za sukob sa trenerom Dimitrisom Itudisom i čelnikom Andrejem Vatutinom.

Sada je stavljena tačka na celu priču, vratila se harmonija u ekipu, a Džejms se oglasio emotivnim pismom.

“Moj deda je preminuo 8. januara od posledica raka pluća. Od tog trenutka je moj privatni život prošao kroz različite faze i mnogo toga se promenilo. To se nažalost prenelo i na moju profesionalnu karijeru, pa se u medijima pojavilo dosta stvari koje nisu razjašnjene. Ovo je sve intimno i ne želim da se piše u medijima. Želim da se izvinim svima, jer se nisam najbolje snašao u kompletnoj situaciji. Ne bih voleo da moj deda ostane u sećanju na takav način. Cenio bih ako bi ljudi sve ovo ostavili u prošlosti, a ja ću sa klubom izgladiti sve neporazume. Zahvaljujem svima koji su pokazali brigu prema mojoj porodici”, rekao je Džejms.

Predsednik CSKA Andrej Vatutin je potvrdio da se sve razrešilo.

“Imali smo problema, ali to je naša, interna stvar. Bilo je potrebno vreme da se svi saslušaju i da rešimo sve. Posle povratka iz Berlina, okupili smo se i obavili zajednički razgovor da bismo našli rešenje koje bi bilo u zajedničkom interesu. Sa stručnim štabom i košarkašima mi smo došli do odluke da nastavimo sa zajedničkim radom. Bili smo jedinstveni u toj odluci i nadam se da ćemo nastaviti da rastemo kao tim. Majk ostaje deo naše ekipe i idemo napred zajedno”, rekao je Vatutin.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri