OVO SU DEFINITIVNO POSLEDNJE BRAJANTOVE FOTOGRAFIJE: Dečak napravio neuspešan selfi sa legendom, a Kobijevo obećanje ostalo mu je samo kao san

Novosti online

28. 01. 2021. u 08:46

JEDAN od najboljih košarkaša svih vremena poginuo je u nedelju 26. januara prošle godine, zajedno sa ćerkom Đijanom i još sedam osoba.

ОВО СУ ДЕФИНИТИВНО ПОСЛЕДЊЕ БРАЈАНТОВЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Дечак направио неуспешан селфи са легендом, а Кобијево обећање остало му је само као сан

Foto: AP

A sada su u javnosti se pojavile i definitivno poslednje fotografije legendarnog košarkaša. I to ni manje ni više nego neuspešni selfi sa jednim dečakom.

Kada je dan pre Kobiju prišao 13-godišnji Brejdi Smigiel i zamolio ga za fotografiju, nije ni slutio da će to biti poslednja javna fotografija Brajanta.

Bila je subota i Brejdi je igra u Brajantovoj dvorani "Mamba sports akademija" utakmicu. Dečak je zaustavio Kobija i pitao da ga se slikaju.

Međutim, fotografije nisu dobro ispale, pa su se dogovorili da sutradan ponove slikanje.

Foto: Printskrin

 

-Igrate li sutra na turniru - upitao je Kobi, na šta mu je dečak potvrdno odgovorio.

-Onda ćemo sutra napraviti bolju fotografiju - dodao je Kobe.

Nažalost, slavni košarkaš nije ni slutio da svoje obećanje neće ispuniti. Brajant je poginuo sutradan ujutru upravo na putu ka hali gde se održavao turnir i gde je on bio trener ekipe njegove 13-godišnje ćerke Đijane.

Foto: Printskrin

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega