FILIPOVSKI: Nemamo dovoljno raspoloženih igrača

Novosti online

27. 01. 2021. u 20:52

DRUGI poraz u nizu za košarkaše Partizana posledica je nedovoljnog broja raspoloženih igrača, smatra trener crno-belih Sašo Filipovski.

ФИЛИПОВСКИ: Немамо довољно расположених играча

FOTO: KK Partizan

 Crno-beli su poraženi u Krasnodaru od Lokomotive sa 74:67, u 3.kolu Top 16 faze Evrokupa.

- U prvom poluvremenu smo imali previše izgubljenih lopti i nismo igrali dovoljno pametno. U trećoj četvrtini smo počeli da igramo onako kako smo se i pripremili. Počeli smo da delimo loptu i igramo timsku košarku i imali smo dobar rezultat sve do 20 sekundi pre kraja četvrtine. Napravili su seriju 5:0 uz pomoć dosuđenog nesportskog faula. Za pobedu nam je bilo neophodno više raspoloženih igrača, a nismo ih imali dovoljno - rekao je Filipovski na konferenciji za medije posle utakmice.

Bek Partizana Markus Pejdž je istakao da je razliku na ovoj utakmici napravilo nekoliko minuta tokom drugog poluvremena.

- Ovo je bolan poraz. Radili smo neke stvari prilično dobro, odnos u skoku je bio ujednačen. Kroford nam je pravio probleme u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu smo uspeli da održimo priključak. Stigli smo do izjednačenja u trećoj četvrtini nakon čega su oni napravili brzu seriju od pet vezanih poena kojom su okončali tu deonicu. Mislim da su razliku na ovoj utakmici napravila dva-tri minuta u drugom poluvremenu u kojima su oni pogađali šuteve, a mi nismo uspeli da pogodimo sa suprotne strane - rekao je Pejdž.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije