MIJAILOVIĆ O TUŽNIM DANIMA PARTIZANA: Želeli smo da igramo Evroligu, a sada plaćamo cenu korone

Novosti online

24. 01. 2021. u 13:51

PRILIČNO iznenađujuća vest stigla je sinoć samo sat vremena pre početka meča ABA lige između Partizana i FMP-a, meče je odložen zbog korona virusa.

МИЈАИЛОВИЋ О ТУЖНИМ ДАНИМА ПАРТИЗАНА: Желели смо да играмо Евролигу, а сада плаћамо цену короне

FOTO: N. Paraušić

Detalje je, u intervjuu za Maxbetsport, objasnio prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović, ticalo se i odstranjivanja Amerikanca Kodija Milera Mekintajera iz kluba crno-belih. 

– Dva sata pred utakmicu smo dobili obaveštenje da je jedan član stručnog štaba pozitivan na koronu. Odmah smo tražili da se pregledaju igrači, jer je zaražen ekonom koji je u kontaktu sa njima. Konsultovali smo se sa ABA ligom i dobili smo odobrenje da se utakmica odloži. Ove nedelje oko 14-15 sati očekujemo rezultate. Nadam se da niko nije zaražen i da možemo da nastavimo da se takmičimo. Nismo želeli da rizikujemo i igramo utakmicu, jer je zdravlje najbitnije – rekao je Mijailović u emisiji 60 minuta sa Vladom i Acom na MaxBet radiju.

Situacija sa Kodijem Miler-Mekintajerom i dalje je nejasna. Naime, Amerikanac je u toku jučerašnjeg dana udaljen iz ekipe i trenutno trenira individualno. Čelnici crno-belih tvrde da se traže najpovoljniji uslovi za raskid ugovora. 

– Prošle godine smo imali želju da se vratimo u Evroligu i sada plaćamo cenu korone. Želja je bila da ugovori sa igračima budu potpisani na više godina i tako im obezbedimo siigurnost. Kada se desila korona, trener Andrea Trinkijeri je potražio drugi put, a nama su ostali potpisani ugovori sa 90 odsto igrača. Vlado Šćepanović nije imao prostora za mnogo korekcija. Neke utakmice smo gubili nesrećno i u egal završnicama. Sve odluke su donošene na želju stručnog štaba. Uprava se nije pitala koga da dovede u klub. Doneli smo odluku da Gordić, Miler-Mekintajer i Janković ne budu u timu, a to je tražio stručni štab. Doveli smo Perkinsa, a tražimo još pojačanja. Moramo da budemo realni. Prošle godine smo imali zalet ka Evroligi i sada plaćamo cenu zbog prevelike želje. Daćemo sve od sebe da napravimo rezultate - izjavio je Mijailović za Maxbetsport. 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IDEMO KORAK PO KORAK, OČEKUJE NAS VEOMA KVALITETAN TURNIR U PARIZU: Selektorka Maljković u susret Olimpijskim igrama