RADONJIĆ POSLE ZADRA: Nadam se da ćemo uskoro kompletirati tim

Novosti online

02. 01. 2021. u 20:12

TRENER košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede crveno-belih nad Zadrom (81:66) da "nije vreme mi za brigu ni za radovanje"

РАДОЊИЋ ПОСЛЕ ЗАДРА: Надам се да ћемо ускоро комплетирати тим

Foto: Dragana Stjepanović

Zadar je u Beograd došao bez trenera Veljka Mršića koji se još bori sa koronom.

- Pohvalio bih Zadrane, borili se uprkos situaciji sa koronom koja ih je zadesila. Osvojili smo bodove i nastavljamo sa radom. Nadam se da ćemo sledeće nedelje imati kompletan igrački kadar na okupu - rekao je strateg crveno-belih.

Na utakmici nije bilo povređenog Lengstona Hola, kao i tek oporavljenog od KOVID-19, Džordana Lojda.

- U ovom trenutku mogu da kažem da bih voleo i da se nadam da ćemo u što skorije vreme imati više igrača na treningu, jer kada bismo svi bili na okupu, to bi bilo još lakše za neku dodatnu analizu. Nije vreme ni za brigu ni za radovanje – zaključio je Radonjić.

Pomoćni trener Zadrana Ivan Perinčić je bio zadovoljan partijom oslabljenog tima, čiji prvi trener Veljko Mršić je nedavno završio u bolnici zbog koronavirusa.

- Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, ipak oni igraju takmičenje koje je teže za dve stepenice i to se vidi. Nama je ova utakmica došla u najnezgodnijem periodu zbog toga što su nam trener i dva vrlo bitna igrača zaraženi koronom. Bili smo u samoizolaciji i teško je nakon tri kolektivna treninga igrati sa Zvezdom. Ja sam jako zadovoljan i ponosan na momke kako su odradili većinu meča, ali je kvalitet crveno-belih u nekoliko momenata bio presudan, poput kraja druge četvrtine kada su sa tri trojke prelomili utakmicu. Vidi se da su i oni glavom na utakmicama Evrolige - rekao je Periničić i doda da se trener Veljko Mršić oseća bolje iako je u jednom momentu bila teška situacija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JOKIĆ I DONČIĆ SE SMEJU SVIMA: Kakve reči čuvenog NBA asa (VIDEO)