NOVO MESTO, STARI PROBLEMI PARTIZANA: Krka deklasirala crno-bele, plej-of sve dalje (VIDEO)

Novosti online

19. 12. 2020. u 18:52

KOŠARKAŠI Krke su deklasirali Partizan u okviru 11. kola ABA lige 69:50

НОВО МЕСТО, СТАРИ ПРОБЛЕМИ ПАРТИЗАНА: Крка декласирала црно-беле, плеј-оф све даље (ВИДЕО)

FOTO: Drago Perko/Košarka.si

Duel u Novom mestu Krka je dočekala sa tri vezane pobede. Pali su pred Partizan Borac, Primorska i Split. Partizan je u ovom meču imao mizeran šut za tri od svega pet procenata. 

Kemfor je meč počeo sa dve vezane trojke, a crno-beli minusom od 7:2. Prekinuo je lošu seriju poenima Janković sa linije za slobodna bacanja, da bi novom trojkom Kemfora ponovo počela da raste prednost Krke koja je nakon četiri minuta imala prednost od 12:4. Nakon osam minuta igre na semaforu je stajalo 20:10,Da bi Krka do kraja deonice došla do maksimalnih 12 poena. 

Loše je počelo, još gore se nastavilo. Primoran je bio Saša Filipovski na tajm-aut  pri rezultatu 28:10. Za 20 minuta igre "parni valjak" postigao je svega 24 poena uz šut iz igre 26 posto dok je ekipa iz Novog Mesta pogodila čak devet šuteva za tri, a u jednom trenutku domaćin je imao prednost 27 poena, ali je Partizan uspeo da spusti na "samo" 39:27

Treća četvrtina bila je najlošija kada je košgeterski učinak Partizana u pitanju. Izabranici Saše Filipovskog postigli su svega osam poena. 

U četvrtoj četvrtini krka ponovo do 20+ poena. Partizan je zaigrao znatno bolje kada je napad u pitanju, ali je sa druge strane domaćin do kraja održavao svoju prednost. Jedino što su crno-beli uspeli jeste da ublaže poraz i spuste se ispod 20 poena. Na kraju 69:50.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji su bili Kamfor sa 16 i Tipčević sa 13 poena. Dok je u Partizanu jedini dvocifreni bio Kodi Miler Mekentajer sa 12, Rade Zagorac je dodao devet poena. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda