JOKIĆ O POZIVU BRONKOSA: Igraću i NFL, što da ne? (VIDEO)

Novosti online

13. 12. 2020. u 09:46

PRE dve nedelje, navijači Denver Bronkosa su u šali konstatovali da je Nikola Jokić najbolji kvoterbek u gradu.

ЈОКИЋ О ПОЗИВУ БРОНКОСА: Играћу и НФЛ, што да не? (ВИДЕО)

FOTO: AP

Srpski centar je još jednom pokazao zašto u Koloradu u NBA zvezdi vide NFL potencijal.

Njegove asistencije preko terena, jednom rukom, viđene su i na pripremnom meču sa Golden Stejtom u kojem su Nagetsi poraženi sa 107:105.

Ta sugestija navijača bila je dovoljna da se i na Tviteru Bronkosa tada našale, pošto su bili u problemu sa pozicijom kvoterbeka. Pitali su "Je li Jokić dostupan?"

Po završetku meča sa Voriorsima, Nikola je na konstataciju da su on i Heris verovatno gledali snimke mečeva Bronkosa, priznao da ima želju da igra i NFL.

"To mi je želja. Igram NFL dok me ne pomere... Video sam to, ali moram da imam zaista dobru defanzivnu liniju. Što da ne? Možda jednog dana", našalio se Jokić.

Srpskog reprezentativca su pitali i koliko će vremena trebati ovoj ekipi da pronađe tu hemiju, posle koje će im biti lakše da igraju.

"Ponekad stvari kliknu tek tako. Može da se desi sutra, a može da potraje neko vreme...Videli ste da su momci 'kupljeni' na to, Majkl, Fakundo, on je u poslednjoj četvrtini govorio momcima gde treba da stoje, pričao je sa trenerom. Počeo je bolje da nas razume, da se otvara... Ne znam koja mu je statistika... Koliko? Osam poena, tri skoka, tri asistencije...Mislim da je uradio sve na parketu. Igrači su počeli da se uklapaju, potrebno je samo da stvari kliknu i onda ćemo zaista biti dobri", dodao je Jokić.

Argentinski košarkaš je očigledno veliko pojačanje.

"Uvek ponavljam da je šteta što nema navijača. Verovatno bi im već sad bio omiljeni igrač. On pravi pobedničke poteze. On je pobeđivao kao starter, kao igrač sa klupe, kao najbolji igrač. Uvek je bio tu i dobro zna šta treba da radite", zaključio je centar Denvera.

Naredni pripremni meč Nagetsi igraju u sredu u Bol areni sa ekipom Portlanda.

(B92)

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!