NEKAD Kićanović, Dalipagić, Slavnić, Danilović, Đorđević, Bodiroga, Divac... Danas Teodosić, Bogdanović, Bjelica, Jokić, Marjanović... A ko sutra?

Luka

05.12.2020. 23:29

Potpuno je u pravu g.Djurović..Dovoljno je pogledati Zvezdu kao najtrofrjniji klub ,gdje u toku uzakmice jedva da registriraš nastupe domaćih igraća osim Dnilovca i donekle Lazića,a i kad igraju njihov kvalitet daleko zaostaje za stranim košarkašima,.Dali je posredi nedovoljan stručni rad sa mlađim igračima ili nmamo više bogat izbor talenata ili je i u ovaj sport ušao nemar i neodgovornot rukovodećih struktura u klubovima i u Savezu.

mea culpa

05.12.2020. 23:41

Imam utisak da je i u kosarku usla mafija i sve je samo NOVAC! Sta su napravili od Zagorca, Dangubica i da nabrajam dalje? Ma, sramota ko sve sebe naziva trenerom, pa i za taktiku trener treba imati znanje i decu, koja to shvataju..sa decom se prvo radi na motorici da bi ih mogli uciti komplikovanim kretanjima i vezbama!

rst

06.12.2020. 00:39

Onog dana kada su zvezda i partizan poceli zvati strance, rekli smo laku noc nasoj kosarci... Ubili su nasu kosarku a nista nisu uradili u Evropi... Sve sami promašaji i trebaju svi da se srame u upravljačkim strukturama oba kluba... Kriminal koji treba pomno istrazi i menadžere poslati na hladjenje... Ako se misli spasiti Srpska kosarka...

Zlatko

06.12.2020. 07:40

Problem je što deca ne žele da se bave sportom, i imaju druge prioritete. Zbog toga se smanjuje baza i izbor kvalitetnih igrača. Novinar napisa u tekstu oko Jokića i Bogdanovića će se graditi buduća reprezentacija u narednim godinama, pa obzirom da Bogdanović ima 28 gidina, neće još dugl biti tu, još 2-3 gidine i to je to.