OVAKO JE PROPAO BOGDANOV TREJD U Milvoki: Janis ga je vrbovao, Kingsi odbili ponudu Hoksa, na kraju ostali praznih ruku

Novosti online

05. 12. 2020. u 13:52

ОВАКО ЈЕ ПРОПАО БОГДАНОВ ТРЕЈД У Милвоки: Јанис га је врбовао, Кингси одбили понуду Хокса, на крају остали празних руку

FOTO: arhiva Večernjih novosti

BOGDAN je bio jedan od najtraženijih slobodnih agenata, a njegov odlazak u Atlantu nije prošao bez skandala.

Bogdan Bogdanović je potpisao ugovor sa Atlantom, ali se situacija oko njega ne smiruje. NBA liga i dalje istražuje nepravilnosti oko njegovog propalog trejda u Milvoki.

"Atletik" javlja da je Janis Adetokumbo lično pokušavao da dovede Bogdanovića u Milvoki, a da je i DŽordž Hil probao da ubedi Srbina da pojača Bakse. Po pisanju "Atletika" Bogdanoviću je nuđeno da bude treća napadačka opcija iza Adetokumba i Midltona. 

Ipak kada se desio trejd u kome je u Milvoki stigao DŽru Holidej - sve se promenilo. Prema informacijama američkih novinara to se nije dopalo srpskom beku jer bi mu uticalo na obećanu ulogu i doprinelo je da na kraju ne odabere Milvoki, kao i da Sakramento ostane praznih šaka.

Atlanta je pre isteka Bogdanovićevog ugovora nudila pik iz prve runde drafta 2022. godine za Bogdanovića, što je Sakramento odbio. 

Na kraju je Milvoki završio pod istragom, Sakramento je ostao praznih šaka, a spoljna linija Atlante je postala mnogo jača nego prošle godine, pošto su osim Bogdanovića potpisali i Radžona Ronda i Krisa Dana.

(Mondo)

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)