ALBANCI ŽESTOKO NAPALI SINA ZVEZDINE LEGENDE: Trebalo je da kažeš da ti je otac rođen u okupiranom Kosovu (FOTO)

Novosti online

20. 11. 2020. u 21:15

АЛБАНЦИ ЖЕСТОКО НАПАЛИ СИНА ЗВЕЗДИНЕ ЛЕГЕНДЕ: Требало је да кажеш да ти је отац рођен у окупираном Косову (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

REČI mladog košarkaša Denija Avdije, sina legende Crvene zvezde Zufera, da je njegov otac rođen u Prištini, na Kosovu, u Srbiji, izazvala je priličnu buru i na Kosovu.

Momak koji je na NBA draftu na reveru nosio značku uvezanih zastava Srbije i Izraela tim gestom oduševio je sve u Srbiji, ali je na Kosovu kod Albanaca izazvao sasvim suprotne komentare.

Većina tamošnjih medija prenela je vest da ga je draftovao Vašington, ali to je bila sporedna tema, više su se bavili Denijevom izjavom o Kosovu.

- Trebalo je da kažeš da ti je otac rođen u okupiranom Kosovu - jedan je od komentara na vest da je postao NBA košarkaš.

- Čudo da ne znaš da je Kosovo priznata republika, a uskoro će postati Albanija - kaže jedan čitalac koji se predstavio kao Krasnići.

Foto: Printskrin

 

- Tu zastavu što nosiš, nosili su oni koji su nas ubijali na Kosovu - poručio je drugi Albanac.

Očigledno da ne mogu da podnesu da je Deni celom svetu poručio da je Kosovo u Srbiji, a mnogo više pozitivnih komentara stiglo je od Srba, koji ga dižu u nebesa, kažu za njega da je kralj i žele mu svu sreću u NBA.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Voip

21.11.2020. 10:57

Samo teraj dalje decko, reko si sta si imao i radi tebe najbolje da se bavis samo kosarkom mani se osetljivih tema. Ovo je zemlja prepuna kompleksasa i svima ce nesta da zasmeta. Svako dobro.