RASISTIČKE UVREDE MILICE DABOVIĆ: Zar za Srbiju da igra Amerikanka i to crnkinja?!

Novosti online

13. 11. 2020. u 16:22

PROSLAVLjENA košarkašica Srbije, Milica Dabović je poznata kao skandal majstor, ipak čini se da je sada malo prešla granicu dobrog ukusa.

РАСИСТИЧКЕ УВРЕДЕ МИЛИЦЕ ДАБОВИЋ: Зар за Србију да игра Американка и то црнкиња?!

Foto: N.Fifić

Naime, ona je na svom Tviter profilu imala rasističku poruku, u kojoj je izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da je Marina Maljković u reprezentaciju pozvala tamnoputu igračicu.

Dabovićevoj se ne dopada ideja da stranci igraju za žensku košarkašku reprezentaciju. I to ne bi bio problem, da nije posebno naglasila da je Ivon Anderson tamnoputa.

- Zar pored žive Ane Dabović da dovodimo Amerikanku, i to crnkinju?" - skandalozno je prokomentarisala Milica Dabović, koja poslednjih godina vodi pravi verbalni i medijski rat sa selektorkom Marinom Maljković od kako je ona nije pozivala u reprezentaciju.

- Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju i to još na pleju pored žive Ane Dabović za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati sa ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvatam! - napisala je Milica Dabović.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda