BIVŠI košarkaš i selektor Hrvatske Aco Petrović ispričao je da je Crvena zvezda navodno finansijski nagradila Cibonu koja je 2014. godine odustala od Evrolige.

posmatrac iz daleka

03.10.2020. 08:40

Garant. Obzirom da je CrvenaZvezda klub koji raspolaze sa milijardama €, sta joj je to da plati ciboni par ,iliona da je cibona "pusti" da ide u Evroiigu. Tako logicno i normalno :-) Aco, Aco; boli to sto ne smes da budes tro sto bi zeleo da budes a sto jesi !!!

Ivan Zgrozeni

03.10.2020. 08:48

Laze k'o Krvat. Oni jos uvek pricaju o Milosevicevoj agresiji i Velikoj Srbiji. Da je Milosevic hteo Veliku Srbiju napao bi i Makedoniju. Ta cinjenica pokazuje koliki su lazovi. Logicno? Ako je logicno znaci da je tacno. S druge strane, da je Tudj-man bio pretsednik Makedonije i makedonski teritorijalci drzali kasarne JNA pod opsadom bez vode i struje, kidnapovali i ubijali oficire i njihove porodice i u Makedoniji bi bilo rata. Logicno? Ako je logicno znaci da je tacno.

CERKEZ

03.10.2020. 10:28

A sta si nam novo rekao,pa to svi,ali svi koji iole prate zbivanja u kosarci dobro znaju,da je Zvezda kupila mesto i od tada krece njihova dominacija? Te godine ako je bilo imalo postenja,posto navodno Cibona iz finansijskih razloga nije mogla da prihvati to takmicenje,a u finalu ABA lige je pobedila Cedevitu,normalno je bilo da onda Cedevita ide u ligu sampiona, a ne Zvezda koja je tada delila trece i cetvrto mesto sa Partizanom.

SRBA

03.10.2020. 13:47

Tzv zvezda potplatila Cibonu samo da zaigra u EL. Sve je jasno. Tuzilastvo mora da reaguje a ovaj otpad od klubova izbaciti iz Aba narednih 5 god zbog ovog skandala.