VEČE IZNENAĐENJA U NBA LIGI: Hitsi pred "čišćenjem" Baksa, Roketsi pobedili Lejkerse (VIDEO)

Novosti online

05. 09. 2020. u 08:24

MNOGI su uz Los Anđeles Lejkerse kao glavnog favorita za osvajanje NBA titule videli Milvoki Bakse. I jedni i drugi loše su počeli polufinale konferencija.

ВЕЧЕ ИЗНЕНАЂЕЊА У НБА ЛИГИ: Хитси пред чишћењем Бакса, Рокетси победили Лејкерсе (ВИДЕО)

FOTO: EPA/EFE/JOHN G. MABANGLO

Majami je još jednom savladao Milvoki, ovog puta rezultatom 115:100. Ekipa sa Floride se sada nalazi na pobedu od velikog podviga kome se malo ko nadao. 

Igrali su odlično košarkaši Erika Spolstre, a posebno u poslednjoj četvrtini, u kojoj su ubacili neverovatnih 40 poena, dok su protivniku dozvolili da ubaci samo 13.

Ulogu lidera preuzeo je Džimi Batler koji je ubacio 30 poena uz sedam skokova i šest asistencija. Pratio ga je Bem Adebajo sa 20 poena i 16 skokova, tri poena manje ubacio je Krauder, a Goran Dragić je upisao je 15. 

Nije Baksima pomogao ni dabl-dabl Janisa Adetokumba koji je ubadio 21 poen uz 16 skokova i devet asistencija. Poen više ubacio je Lopez, dok je Kris Midlton dodao 18. 

Nisu se na početku polufinala konferencija proslavili ni Los Anđeles Lejkersi koji su ubedljivo poraženi od Hjustona 97:112. 

Videli smo dobru predstavu Rasela Vestbruka i Džejmsa Hardena, a još važnije, odličnu timsku odbranu protiv moćnog dua Lebron Džejms, Entoni Dejvis. 

U pobedničkom sastavu istakao se Džejms Harden koji je ubacio 36 poena, od čega 25 u prvom poluvremenu. Vestbruk je dodao 24, a Erik Gordon poen manje. 

Entoni Dejvis je bio najraspoloženiji kod "jezerdžija" sa 25, a Džejms je dodao 20 poena. 

Roketsi vode 1:0 u seriji. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!