JOKIĆ FRUSTRIRAN: Bili smo sebični

V. P.

02. 08. 2020. u 16:11

ČINjENICA da je Denver igrao bez trojice startera u meču protiv Majamija nije umirila frustraciju Nikole Jokića posle ubedljivog poraza (105:125).

ЈОКИЋ ФРУСТРИРАН: Били смо себични

Foto: AP

Centar Nagetsa nije u tome video opravdanje za odstupanje od igre kakvu tim već godinama gradi.

- Nismo pomagali jedni drugima. Bili smo sebični, svi su mislili: "Sada je moje vreme" - rekao je posle utakmice srpski NBA superstar, najbolji u svojoj ekipi sa 19 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Ležeran pristup se možda može objasniti time što je Denver još pre prekida sezone obezbedio mesto u plej-ofu.

- Spreman sam da igram najbolje što mogu. Ne možemo da razmišljamo o plej-ofu, moramo odmah da počnemo da igramo dobru košarku - upozorio je Jokić saigrače.

Aktuelni šampion je već u svom najboljem izdanju. Toronto je ubedljivo savladao najbolji tim Zapadne konferencije - Los Anđeles Lejkerse (107:92). Briljirao je Kajl Lauri sa 33 poena, 14 skokova i osam asistencija, dok su dve vedete Lejkersa, Lebron Džejms i Entoni Dejvis, ukupno postigle 34 poena (20+14).

Los Anđeles Klipersi su se prošetali pored prilično nezaintersovanih Nju Orleans Pelikansa (126:103), iskoristivši priliku da postave novi rekord "franšize" u broju trojki na jednom meču - 25! Čak osam je ubacio od "restarta" sezone raspucani Pol Džordž (28 poena). Neambiciozne Pelikanse zadesio je i peh, prvi pik Zajon Vilijamson je šepajući napustio teren zbog povrede skočnog zgloba.

Iznenađenje je ubedljiv trijumf Oklahome nad Jutom (110:94), uz 19 poena Šaja Gildžus-Aleksandera, 18 Krisa Pola (7 as., 7 sk.) i 15 Danila Galinarija. U timu raštimovanih "džezera" najefikasniji je bio Donovan Mičel sa 13.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna