LUKA DONČIĆ ''UGASIO'' MINESOTU: Dalas na krilima neverovatnog Slovenca stigao do velike prednosti u finalu Zapada (VIDEO)

Filip Milošević

25. 05. 2024. u 07:39

Košarkaši Dalasa pobedili su na gostovanju ekipu Minesote rezultatom 109:108 i poveli sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

ЛУКА ДОНЧИЋ УГАСИО МИНЕСОТУ: Далас на крилима невероватног Словенца стигао до велике предности у финалу Запада (ВИДЕО)

FOTO: EPA-EFE/ADAM DAVIS SHUTTERSTOCK OUT

Drugi brejk Maveriksima doneo je Luka Dončić trojkom koju je u svom stilu pogodio preko Rudija Gobera tri sekunde pre poslednjeg zvuka sirene.

"Promešao" je reprezentativac Slovenije jednog od najboljih defanzivaca u ligi, napravio prepoznatljiv korak unazad i pogodio ''kaop kap'' šut za tri poena.

Ostalo je Timbervulvsima tri sekunde do kraja, međutim Naz Rid nije uspeo da pogodi dalekometni šut.

Luka Dončić je bio najefikasniji u pobedničkom timu. Meč je završio sa tripl-dabl učinkom - 32 poena, 13 asistencija i 10 skokova, dok je Irvin imao 20 poena.

Kod Minesote Naz Rid je bio najbolji pojedinac sa 21 dok ga je pratio Edvards sa 21 poenom.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)