"BEZ OBZIRA NA TO, ŽELIMO POBEDU": Jasni Sferopulos se oglasio pred meč Split - Crvena zvezda

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 04. 2024. u 21:37

KOŠARKAŠI Crvene zvezde ligaški deo ABA lige završavaju gostovanjem ekipi Splita. Očekivanja pred ovaj duel izneo je trener crveno-belih Janis Sferopulos.

БЕЗ ОБЗИРА НА ТО, ЖЕЛИМО ПОБЕДУ: Јасни Сферопулос се огласио пред меч Сплит - Црвена звезда

FOTO: M. Vukadinović

Iako ovaj meč nema rezultatski značaj za tim sa Malog Kalemegdana, grčki stručnjak istiće da će aktuelni vicešampion regionalnog takmičenja ići na pobedu.

- Igramo utakmicu poslednjeg kola i bez obzira na to što smo i matematički osigurali prvo mesto na tabeli, želimo još jednu pobedu. Naš protivnik je atletski odlična ekipa, lopta im se dobro kreće u napadu i mogu da poentiraju i iznutra i sa spoljnih pozicija. Uvek, kao prvo napominjem da je izuzetno važno da kontrolišemo ritam utakmice kako bi došli do pobede - rekao je Sferopulos.

Isto razmišlja i Dejan Davidovac koji smatra da se trijumfima gradi dobra atmosfera.

- Ekipa Splita je jedno od prijatnih iznenađenja ove sezone, odigrali su dobru sezonu sa nekoliko izvanrednih utakmica u kojima su pokazali svoj potencijal i kvalitet. Igraju prilično brzo, mogu da poentiraju sa svih pozicija. Mi nemamo takmičarski imperativ, ali želimo pobedu jer se tako gradi dobra atmosfera i ritam pred plej-of koji sledi uskoro - istakao je krilni košarkaš crveno-belih.

Da podsetimo, utakmica Split - Crvena zvezda na programu je u nedelju od 18 časova. Inače, ovaj susret ima veliki značaj za sastav Slavena Rimca. Oni bi pobedom izborili plasman u četvrtfinale, dok bi u slučaju sezonu u ABA ligi završili na devetoj poziciji.

BONUS VIDEO: ZVEZDA DOČEKALA: Nikola Topić trenira

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SLAVIMO VELIKU SREDU: Šta ne sme da se radi i KO DANAS FARBA jaja