REŠIO DA IDE U PENZIJU: Povlači se veliki Rudi Fernandez (VIDEO)

Novosti online

04. 04. 2024. u 14:00

Legendarni španski košarkaš Rudi Fernandez pred meč Real Madrida sa Baskonijom u okviru Evrolige, koji se igra u petka, od 20.30 časova, rekao je da je moguće da će ova sezona biti njegov kraj karijere.

РЕШИО ДА ИДЕ У ПЕНЗИЈУ: Повлачи се велики Руди Фернандез (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Iako nije spomenuo reč "povlačenje", na osnovu Rudijevih reči jasno se stavilo do znanja da će mu ova sezona biti i poslednja u karijeri. 

- Star sam i polako počinjem da mislim o drugim stvarima, o porodici pre svega. Ostalo mi je još nekoliko meseci i nadam se da ću doprineti ekipi. Osećam se voljenim i ovo je kraj, ali ima još nekoliko meseci da uživam sa saigračima - rekao je Rudi.

Rudi Fernandez je 2002. godine počeo karijeru u Huventudu. Posle odlazi u Real Madrid i od 2012. godine je bez prekida nosio dres kraljevskog kluba sa kojim je osvajao sve što se moglo osvojiti, kao i sa reprezentacijom Španije čiji je bio zaštitni znak proteklih 15 godina. Tri sezone nosio je dres Portlanda i to u periodu 2008-2011.

BONUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Jokić ima i bezobrazluk

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)