SRBIJA SAZNALA RIVALE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Velika šansa za lavice, izbegli smo drim-tim

Novosti online

20. 03. 2024. u 10:19

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije je u grupi sa Španijom, Kinom i Portorikom.

СРБИЈА САЗНАЛА РИВАЛЕ НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Велика шанса за лавице, избегли смо дрим-тим

FOTO: AP/Tanjug

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković imala je komentar na grupu koja je odlučena žrebom za Olimpijske igre u Parizu.

- Ko god da je sa nama u ekipi, moj pristup je isti – rad, rad i samo rad. Treće Olimpijske igre zaredom su dokaz da je taj metod ispravan. Igračice se menjaju, ali je metod isti. Naša ekipa je jako mlada i nova, a takmičenje je izuzetno teško. Samo naivni mogu da misle da se bilo gde u muškoj ili ženskoj košarci i u svim ostalim sportovima neće pojaviti najbolji sportisti ovoga sveta. Svi će doći i svi će igrati Olimpijske igre u Parizu. Činjenica je da je Pariz poseban, to nema nikakve dileme - rekla je Maljkovićeva. 

Selektorka Maljković misli da su po prognozama ovo najteže Olimpijske igre, ali da nju raduje i sama pomisao da će to pomoći ženskoj košarci, ali i ženskom sportu generalno.

- Činjenica je i da će ovo biti najteže takmičenje po mišljenju mnogih stručnjaka, kad je ženski košarkaški turnir u pitanju, i to me raduje. Raduje me zbog ženske košarke, raduje me zbog ženskog sporta, tako da uprkos mladosti koju imamo, uz ogroman rad ovog leta, trudićemo se da sakrijemo sve naše mane i da spremne idemo na to najteže svetsko takmičenje - rekla je Maljkovićeva.

Bonus video Delije pozvale sve navijače - obuci crveno i belo za evroligaški derbi

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)