NAVIJAČI PARTIZANA U STRAHU: Kontroverzni gazda Panatinaikosa uživa "uz Željka Obradovića"! Da li je ovo loš signal za crno-bele?

Novosti online

27. 02. 2024. u 11:52

Predsednik Košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos objavio je danas jednu zanimljivu fotografiju.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА У СТРАХУ: Контроверзни газда Панатинаикоса ужива уз Жељка Обрадовића! Да ли је ово лош сигнал за црно-беле?

Foto: Printskrin

Naime, on se pohvalio kako degustira pivo "Žoc" koje potiče iz Čačka i nosi ime po najtrofejnijem evropskom treneru Željku Obradoviću. Janakopulos nije otkrio ko mu je poklonio omiljeno pivo navijača Partizana, ali svakako jeste poslao misterioznu poruku zbog koje strahuju navijači šampiona ABA lige.

Poznata je veza između Panatinaikosa i Obradovića, pa su mnogi povezali ovu fotografiju sa povratkom sjajnog stručnjaka u Atinu. 

Obradović je sa Panatinaikosom osvojio pet titula Evrolige, 11 trofeja šampiona Grčke i sedam tamošnjih kupova.

Foto: Printskrin

 

Podsećanja radi, Janakopulos je u jednom od ranijih intervjua rekao da je za njega Željko Obradović "umro kao čovek" pošto je naprasno odlučio da napusti Panatinaikos 2012. godine.

Istakao je da su imali topao odnos, ali da nakon toga više nije bilo isto i da će, dokle god Janakopulos bude na čelu kluba, Željko Obradović u "OAKA arenu" uvek moći da dođe kao gost i biće dobrodošao, ali da šef struke neće biti.

Međutim, u poslednje vreme se popravio odnos na relaciji slavni trener i gazda kluba, o čemu govori i ova fotografija koja je uplašila navijače Partizana. 

BONUS VIDEO: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!