"NEMOJ TO, MOLIM TE! IDI KOD NJEGA, ON ĆE" Jokić "otkačio" četvorostrukog NBA šampiona (VIDEO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 02. 2024. u 11:40

SRPSKI košarkaš Nikola Jokić jedan je od najboljih u NBA ligi, a odavno je poznato da nije ljubitelj javnih nastupa, što je na svojoj koži osetio i četvorostruki NBA šampion Andre Igudala.

НЕМОЈ ТО, МОЛИМ ТЕ! ИДИ КОД ЊЕГА, ОН ЋЕ Јокић откачио четвороструког НБА шампиона (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Iks/@Basket_Infos

Igudala zajedno sa Evanom Tarnerom vodi sportski podkast, a tokom Ol-star pauze pokušao je, bezuspešno, da pozove Nikolu Jokića u goste.

Bivši košarkaš Golden Stejta i brojnih drugih klubova, prišao je Srbinu sa molbom da bude gost njegovog podkasta, a dobio je neočekivani odgovor koji su kamere uhvatile.

- Ne, nemoj to da mi radiš. Vidiš njega tamo, on će to da uradi, odgovorio Jokić i pokazao na osobu koja se ne vidi na snimku.

Igudala se okrenuo, video na koga Jokić pokazuje i rekao da će i njega zvati. Međutim, Jokić nije na to mislio.

- Ne, ne i on, samo on, odgovorio je Jokić i potom lagano otrčao od njega.

Inače, nekada drugi pik na NBA draftu Evan Tarner poznat je kao neko ko nije preveliki fan igre Nikole Jokića, posebno u defanzivi. On je u više navrata kritikovao Srbina kao jako lošeg defanzivca, a nema sumnje da mu Jokić to nije zaboravio.

- Ima neverovatne brojke, ali ako u faktor uzmemo njegovu defanzivu, tu je daleko od najboljeg. Košarka nije samo napadačka igra, već i defanzivna, rekao je Tarner pa dodao:

- Bio sam više puta prisutan u svlačionicama timova koji ofanzivnu igru protiv Denvera baziraju na pik-en-rol igri protiv Jokića. Pogledajte samo Demijana Lilarda, dva puta je protiv Denvera ubacio 60 poena, istakao je Tarner.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?