CRNO-BELI OKONČALI CRNI NIZ! Partizan pobedio posle pet poraza u nizu

Filip Milošević

11. 02. 2024. u 18:58

Košarkaši Partizana prekinuli su niz poraza u Laktašima protiv Igokee. Crno-beli su slavili sa 98:52 i ubedljivim trijumfom izašli iz krize rezultata.

ЦРНО-БЕЛИ ОКОНЧАЛИ ЦРНИ НИЗ! Партизан победио после пет пораза у низу

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je u Laktaše stigao bez četvorice bitnih igrača. Željko Obradović nije imao na raspolaganju Avramovića, Kaminskog, Smailagića i Trifunovića.

Partizan je, posle efikasne uvodne deonice, ušao sa dva poena prednosti u drugu a nju je aktuelni šampion ABA lige rešio dvocifrenom razlikom - i to od 14 poena prednosti, na krilima Kabokla, Nanelija i Koprivice.

Crno-beli su i pored ubedljive prednosti na poluvremenu ušli ozbiljno i nastavak: u trećoj četvrtini dozvolili su protivniku samo 10 poena, dok je raspoloženi Ponjitka odigrao verovatno i najbolju utakmicu od kako je obukao crno-beli dres i odveo Partizan na nedostižnih 29 razlike uoči poslednje deonice.

Tokom poslednje četvrtine izabranici Željka Obradovića su još više povećali prednost i mirno završili meč sa čak +46.

Nakon pet vezanih poraza u svim takmičenjima crno-beli su odigrali verovatno najbolju utakmicu u poslednjih nekoliko meseci i uspeli da dođu do važnog i ubedljivog trijumfa.

Najefikasniji u redovima Partizana bili su Ponjitka sa 16 i Kaboklo sa 14 poena, dok je kod Igokee jedini dvocifren igrač bio Edin Atić sa po 10 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024