UŽAS! Brat Jokićevog saigrača priznao ubistvo

Novosti online

09. 02. 2024. u 08:34

VIŠE od godinu dana nakon što je usmrtio Keti Lajmon Rotman, Kobejn Porter priznao je krivicu pred sudom u Denveru, zbog čega je osuđen na maksimalnu kaznu od osam godina iza rešetaka.

УЖАС! Брат Јокићевог саиграча признао убиство

FOTO: Tanjug/AP

Brat NBA zvezde i saigrača Nikole Jokića u Nagetsima Majkla Portera Džuniora izjasnio se krivim za vožnju pod dejstvom alkohola. On je tog 22. januara udario u automobil nastradale koja se nalazila na svom radnom mestu.

Rotman je bila samohrana majka koja je bila zaposlena kao vozač Ubera. U momentu nesreće prevozila je jednu osobu, koja je na svu sreću preživela.

Kobejn je u momentu nesreće vozio 80 kilometara na čas u zoni u kojoj je ograničenje 50. U njegovim kolima pronađeno je nekoliko flaša alkoholnih pića, a on nije mogao da govori jasno prilikom uviđaja.

Kobejn se, inače, takođe bavi košarkom i do momenta nemilog događaja nastupao je za Univerzitet Denver.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)