OVO SU "DELIJE" ČEKALE! Prvak Evrope stiže da pojača KK Crvena zvezda baš tamo gde je najpotrebnije

Novosti online

03. 02. 2024. u 21:42

Košarkaški klub Crvena zvezda na pragu je velikog pojačanja.

ОВО СУ ДЕЛИЈЕ ЧЕКАЛЕ! Првак Европе стиже да појача КК Црвена звезда баш тамо где је најпотребније

EuroleagueTV

Osvajač Evrolige sa Real Madridom 2018. godine, Amerikanac Trej Tompkins, blizu je potpisivanja za crveno-bele, javlja Telegraf.


U pitanju je 33-godišnji igrač koji nastupa na poziciji "četvorke", odnosno krilnog centra, što je radno mesto koje je prilično "deficitarno" u klubu s Malog Kalemegdana.
Tompkins, istina, nije igrao od ovog proleća, kad se rastao sa Zenitom iz Sankt Peterburga, ali bi iskustvom mogao mnogo da znači crveno-belima.
On je kao 37. pik sa NBA drafta 2011. zaigrao za Los Anđeles Kliperse te godine, a 2014. se iz najjače lige sveta preselio u Rusiju, gde je igrao za Nižnji Novgorod, dok je dres Reala nosio od 2015. do 2022. i u tom periodu je osvojio evropsku klupsku titulu.
Četiri puta je bio šampion Španije, triput osvajač tamošnjeg Kupa, dvaput Superkupa, a najbolja sezona bila mu je pomenuta 2017/2019, kada je za oko 21 minut po evroligaškom meču postizao 9,5 poena, uz 5,1 skoka i 1,1 asistenciju, a pritom je sa trojke šutirao sa zavidnih 42,4% uspešnosti (sezonu ranije procenat mu je bio još bolji sa distance, 47,5%).

Prema pomenutom izvoru, Tompkins je već u Beogradu.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!