SKARIOLO: ''Vidi se da Partizan ulazi u vrhunac forme''

Filip Milošević

26. 01. 2024. u 16:05

ITALIJANSKI trener Serđo Skariolo i dalje obavlja funkciju selektora reprezentacije Španije, ali posle otkaza u Virtusu više nema klupski angažman. On boravi u Beogradu, a nedavno je na svojim društvenim mrežama otkrio da prisustvuje Partizanovim utakmicama, te da uči od najboljeg evropskog trenera Željka Obradovića.

СКАРИОЛО: Види се да Партизан улази у врхунац форме

FOTO: AP

– Gledam treninge, pratim treninge svih timova i razgovaram sa španskim reprezentativcima, Lorenzom Braunom i Huančom Ernangomezom. Proveo sam malo vremena sa Željkom i Milošem Teodosićem. Ovo je košarkaški grad i svaki put kada dođem ovde, imam toliko toga da uradim, jednostavno ovo je grad košarke i kulture i uživam ovde, rekao je Serđo Skariolo za Sport klub.

O večitima u Evroligi kaže:

– Pogledao sam nekoliko utakmica, trudim se da pogledam što više utakmica. Uvek može bolje, ali oni definitivno imaju šansu, mislim da mogu da uđu u plej-of. To su dobri timovi sa dobrim igračima. Zvezda ima mnogo kvalitetnih igrača, nadam se da će uskoro biti kompletni. Biće interesantno videti kako će odigrati ove poslednje utakmice. Sigurno će se i jedni i drugi boriti za plej-of, trenutno igraju dobro i drago mi je zbog toga.

Očekivanja pred meč Partizana i Žalgirisa?

– Definitivno ću gledati meč na televiziji. Naravno da je Željko legendaran trener i sjajan trener, ali i Andrea je dobar. Mislim da je Žalgiris imao dobru reakciju na promenu trenera, odlično su odigrali protiv Fenerbaheča i sigurno će ovo biti zanimljiv meč, videćemo šta će se desiti. Gledao sam Partizan na treningu ova dva dana, u odličnoj su formi, treninzi su bili visokog intenziteta i kvaliteta, tačno može da se vidi da ulaze u vrhunac forme, a sada je pravo vreme za to, tako da će biti zanimljivo gledati ih.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!