"MORAMO DA BUDEMO SPREMNI!" Janis Sferopulos: FMP se značajno promenio od naše prve utakmice

Novosti online

20. 01. 2024. u 17:33

KOŠARKAŠI Crvene zvezde posle poraza od Basknije (90:91) u Evroligi okreću se obavezama u ABA ligi. Crveno-bele očekuje duel sa FMP-om u "Areni".

МОРАМО ДА БУДЕМО СПРЕМНИ! Јанис Сферопулос: ФМП се значајно променио од наше прве утакмице

M. Vukadinović

Očekivanja o duelu sa "panterima" izneo je trener aktualnog vicešampiona regionalnog takmičenja, Janis Sferopulos.

- FMP je tim koji se značajno promenio od naše prve utakmice u prvom delu sezone. Sada je tu novi trener i mnogo novih igrača, što znači da ćemo morati da budemo spremni da igramo protiv tima koji će se sigurno boriti nekom novom energijom - rekao je grčki stručnjak.

Kapiten Zvezde Branko Lazić ističe da ekipa želi pobednički da uđe u nedelju u kojoj je očekuju dve bitne utakmice - gostovanje Albi (četvrtak, 20) i Partizan.

- FMP uvek ima epitet tima koji je ambiciozan, koji igra sa velikom energijom i vrlo borbeno. Od prve utakmice koju smo dobili mnogo toga se promenilo u ekipi FMP-a od klupe preko igračkog kadra. To znači i neke novitete, novu energiju i novu želju za dokazivanjem na koju moramo biti spremni jer želimo pobedom da uđemo u nedelju u kojoj nas očekuju dve vrlo važne utakmice - istakao je Lazić.

Utakmica Crvena zvezda - FMP na programu je u nedelju od 18 sati.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola