HITNO SAOPŠTENJE KK PARTIZAN: Istražne radnje su u toku, situacija naterala crno-bele da se oglase

Novosti online

16. 01. 2024. u 15:31

PARTIZAN je pobedio Makabi u 21. kolu Evrolige nadoknadivši čak 24 poena zaostatka, što je klupski rekord u elitnom takmičenju, a zbog tog meča - oštro je kažnjen.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ КК ПАРТИЗАН: Истражне радње су у току, ситуација натерала црно-беле да се огласе

FOTO: M. Vukadinović

Nakon čudesne košarkaške večeri u kojoj su se događali i zaista nestvarni potezi na parketu Beogradske arene...

... a zbog čega je i sama Evroliga pribegavala šaljivim grafičkim rešenjima na temu kako su to crno-beli napravili pomenuto čudo...

... crno-beli su sankcionisani, i to oštro.


Evo kako su se tim povodom oglasili crno-beli:

"KK Partizan kažnjen je od strane Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice 21. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja protiv Makabija. 

Istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih ipak izolovanih incidenata su u toku. 

Istovremeno, klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada KK Partizan igra svoje utakmice kao domaćin. 

"Grobari" u Areni na meču Evrolige / Screenshot / EuroleagueTV

Uz sva razumevanja za pravdoljubivost navijača prilikom pojedinih situacija na terenu, iako je osećaj za pravdu često subjektivan, još jednom podsećamo da izazivanjem bilo kakvih incidenata, navijači ni na koji način ne pomažu svom klubu. Naprotiv, takvim činjenjem samo nanose štetu KK Partizan. 

Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podrška na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu, tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju. 

Evroliga je odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente, a KK Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način!", navodi se u saopštenju ABA šampiona.

Podsetimo, Partizan u Evroligi sada ima učinak 11-10 i u narednom kolu gostuje Panatinaikosu, u petak od 20.15.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?