"NEMAM ODGOVOR NA TO PITANJE!" Željko Obradović posle Partizanovog poraza od Zvezde

Александар Илић
Aleksandar Ilić

04. 01. 2024. u 22:47

KOŠARKAŠI Crvene zvezde su nakon Fenerbahčea u Istanbulu pobedili Partizan u Beogradskoj areni, a trener gostiju Željko Obradović nakon meča izneo je utiske o duelu bez dlake na jeziku.

НЕМАМ ОДГОВОР НА ТО ПИТАЊЕ! Жељкo Обрадовић после Партизановог пораза од Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Na početku konferencije za medije Obradović je čestitao rivalu.

- Zvezda je igrala bolje i zaslužili su pobedu. Od prvog do  poslednjeg sekunda bili su bolji i zaslužili trijumf, počeo je Obradović.

Konstatovali su novinari da je Partizan verovatno odigrao najgore prvo poluvreme ove sezone, a sa time se složio i Obradović.

- Verovatno najgore prvo poluvreme.

Upitan je trener crno-belih i da objasni neke od nerezonskih poteza svojih košarkaša.

- Nemam odgovor na to pitanje.

Fredi Gilespi odigrao je sjajan meč, ali Obradović smatra da zasluge za njegov učinak idu igračima na spoljnim pozicijama.

- Gilespi je... Profitirao na tome što igra sa saigračima koji razumeju košarku. Pričam o spoljnim igračima. I to što je uradio je isključivo zasluga Nemanje Nedovića, Miloša Teodosića, Jaga dos Santosa i Adama Hange, tako da to nema mnogo veze sa njim.

Konstatovali su novinari da je Obradović prvi put gost u punoj Areni, te je upitan da li je to imalo uticaj na igru Partizana.

- Ne zanima me previše atmosfera niti se bavim time. navijači Zvezde vole svoj klub i to je za poštovanje, da li je to uticalo na moje igrače, ne znam, pretpostavljam da atmosfera ima malo veze i sa time.

Govorio je i o lošoj organizaciji igre.

- Ako ekipa koja je kao Partizan, koji igra dve godine u Evroligi, dobio Zvezdu dva puta, ako evroligaška ekipa ima devet izgubljenih lopti a dve asistencije u poluvremenu dovoljno je da svakome bude jasno o čemu se radi, ne znam da li sam bio jasan, zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO: Doček Alekse Avramovića, Marka Marinovića i Feđe Sretenovića na trgu u Čačku

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja