NIGDE NEĆETE NAĆI KOEFICIJENTE KAO U MOZZARTU: Najveće kvote na svetu na Crvenu zvezdu, Partizan Mozzart Bet, Seltik, Valensiju

Promo

02. 01. 2024. u 16:00

RELATIVNO bogat dan na sportskim terenima. Počela je nova 2024. godina, brojna takmičenja su još na pauzi, ali fudbal u pojedinim zemljama ne staje. Kao ni košarkaška Evroliga.

НИГДЕ НЕЋЕТЕ НАЋИ КОЕФИЦИЈЕНТЕ КАО У МОЗЗАРТУ: Највеће квоте на свету на Црвену звезду, Партизан Моззарт Бет, Селтик, Валенсију

FOTO: M. Vukadinović

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama danas četiri kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju je dvojka na Crvenu zvezdu protiv Fenerbahčea u Evroligi, kao i jedinica na Parrtizan Mozzart Bet protiv Asvela. Tu je i dvojka na Seltik u sudaru sa Sent Mirenom u sklopu škotskog Premijeršipa, odnosno kec na Valensiju u sukobu sa Viljarealom u okviru Primere (sve mečeve prvenstva Španije možete da gledate i da se kladite na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

FENERBAHČE - CRVENA ZVEZDA (UTORAK, 18.45), DVOJKA 4,25

Fenerbahče zauzima šesto mesto na tabeli Evrolige sa skorom 10-7. Istanbulski tim je dobio četiri meča zaredom u najjačem kontinentalnom nadmetanju, odnosno sedam posmatrajući i turski šampionat, i u veoma je dobrom emotivnom i funkcionalnom stanju. Tim Šarunasa Jasikevičijusa je ove sezone ubedljiv na domaćem terenu, gde je slavio u prethodnih 15 mečeva na svim frontovima. Crvena zvezda nastavlja da smenjuje uspešne i neuspešne utakmice. Crveno-beli zauzimaju tek 15. mesto na tabeli Evrolige sa učinkom 6-11. Ekipa Janisa Sferopulosa ima samo jedan trijumf na strani ove sezone u Evroligi, a protvi Fenera u Istanbulu je doživela devet poraza u isto toliko sukoba. Zvezda je lider ABA lige, tamo joj trenutno nema premca, a prvi sukob sa Fenerbahčeom u Beogradu završila je ubedljivom pobedom od 87:56.

PARTIZAN MOZZART BET - ASVEL (UTORAK, 20.45), KEC 1,20

Partizan Mozzart Bet je neuspešno igrao u dva poslednja meča u Evroligi. Koliko god se trudili izabranici Željka Obradovića, nisu uspeli da se izbore sa Real Madridom na strani (75:91) i Virtusom kod kuće (75:77). Ovi neuspesi nisu posebno uticali na poziciju crno-belih, koji su i dalje među najboljih 10 na tabeli. Partizan Mozzart Bet je trenutno na devetom mestu sa učinkom 9-8, a posle tri poraza u nizu, pobedio je Mornar u ABA ligi. Asvel je i dalje najslabiji tim u Evroligi, pošto je do sada ostvario učinak 2-15. Ove sezone izabranici tim iz Liona dobio je samo dva meča, i to oba na strani. Prošle nedelje je Asvel puržio veliki otpor evropskom prvaku Real Madridu, i na kraju izgubio minimalnim rezultatom (76:77). Prethodno je Asvel imao neuspehe u obračunima sa Olimpijom iz Milana (61:84) i Olimpijakosom (73:85).

SENT MIREN - SELTIK (UTORAK, 18.00), DVOJKA 1,30

Sent Miren izgleda više nego pristojno u prvenstvu Škotske i trenutno je na petom mestu na tabeli. Tim Stivena Robinsona je već stekao pristojnu prednost od svojih pratioca i na putu je da se nađe u plej-ofu jer sedmoplasirani Dandi zaostaje devet bodova, ali postoji jedno upozorenje pošto je rival odigrao čak tri meča manje. Sent Miren je u poslednjem kolu deklasirao Aberdin u gostima sa 3:0 i time prekinuo niz od tri meča bez slavlja. Seltik izgleda odlično u šampionatu i u potpunosti opravdava status glavnog kandidata za titulu. Tim Brendana Rodžersa trenutno vodi na tabeli sa 51 bodom i ima osam poena ispred Rendžersa, mada Policajci imaju dve utakmice manje. Seltik je u prošlom kolu na svom terenu pobedio upravo Rendžers u velikom derbiju rezultatom 2:1, ostvarivši treći trijumf u nizu.

VALENSIJA - VILjAREAL (UTORAK, 21.30), KEC 2,20

Jedan od najzanimljivijih mečeva 19. kola Primere je Derbi de la Comunitat, kada Valensija dočeka Viljareal. Domaćini u ovaj meč ulaze sa jednom pobedom iz poslednjih šest mečeva, a uspeh su postigli u poslednjoj utakmici kada su kod kuće pobedili Rajo Valjekano sa 1:0, koji je rival iz sredine tabele. Frustrirajući napadački trend doveo je do toga da Slepi miševi nisu postigli više od jednog gola ni u jednom od prethodnih sedam mečeva u Primeri. Valensija je stacionirana na 10. mestu sa 23 boda. Viljareal je takođe otišao na pauzu posle pobede, i to u samo drugoj na poslednjih sedam kola šampionata Španije. Žuta podmornica je bila bolja od Selte sa 3:2. Sada je sa 19 poena na 13. poziciji. Ipak, ne stoji najbolje kada igra vabn kuće, i osvojila je bod u protekla tri gostovanja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)