SKANDAL U ABA LIGI: Navijači upali u svlačionicu Budućnosti posle poraza, a prvo hteli da tuku igrače na parketu! (VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2023. u 21:58

Podgorički derbi u ABA ligi je imao i "treće poluvreeme", i to veoma, veoma ružno.

СКАНДАЛ У АБА ЛИГИ: Навијачи упали у свлачионицу Будућности после пораза, а прво хтели да туку играче на паркету! (ВИДЕО)

FOTO: KK Budućnost/ABA liga

Kako javaju "Viejsti", nakon poraza Budućnosti od SC Derbija (94:82), navijači domaćih su se zaleteli na izabranike trenera Andreja Žakelja.

"Čim je meč završen, najvatrenije pristalice 'plavih' su pokušale da se razračunaju sa igračima na terenu, ali su obezbeđenje i policija sprečili da dođe do kontakta.

Jedan je, ipak, preskočio ogradu, a potom je nekoliko njih ušlo u svlačionicu Budućnosti.

Sve se završilo posle nekoliko minuta, s tim da je Brendon Pol (igrač domaćih( izašao iz svlačionice i vikao ka jednom od navijača", pišu Vijesti.


Za ekipu Budućnosti ovo je bio peti poraz, i trenutno je četvrta na tabeli regionalnog nadmetanja s učinkom 8-5, s tim da će je sigurno preteći Igokea, kako god da se završi njen meč s Megom u ponedeljak.


Na tabeli ABA lige vodi Crvena zvezda sa 11-1, a slede Cedevita Olimpija sa 10-3, Partizan sa 9-3, Budućnost, Igokea (9-3), Studentski centar (7-6) i ostali.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)