"OVO JE IZUZETNO VAŽNO!" Janis Sferopulos diže tenziju pred novi nastup Crvene zvezde u ABA ligi

Novosti online

10. 12. 2023. u 22:39

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos izjavio je danas da njegov tim mora da bude maksimalno fokusiran ako želi da utakmicu sa Megom uvede u ritam koji odgovara crveno-belima.

ОВО ЈЕ ИЗУЗЕТНО ВАЖНО! Јанис Сферопулос диже тензију пред нови наступ Црвене звезде у АБА лиги

Foto: ABA liga

Crvena zvezda će u ponedeljak gostovati ekipi Mege u 11. kolu ABA lige.

"Očekuje nas izuzetno važan meč u regionalnom takmičenju. Mega je izuzetno mlad i talentovan tim. Moramo da budemo maksimalno fokusirani i spremni za ovaj susret kako bi ga uveli u ritam koji nama odgovora", rekao je Sferopulos, a prenosi zvanični sajt kluba.


Utakmica između Mege i Crvene zvezde biće odigrana od 18 sati u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.


"Mečevi protiv Mege su po pravilu oni koje najavljujemo kao duele sa vrlo mladom, talentovanom i ambicioznom ekipom, koja uz to pravi dobre rezultate i beleži pobede. Tako je i ove sezone. Mladost i ambicija znače i dodatnu energiju na koju ćemo morati da odgovorimo na parketu čvrstom igrom. Neće biti lako, ali je na nama da se spremimo dobro i sa dobrim ritmom dođemo do važne pobede", rekao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.


Crvena zvezda je u dosadašnjem delu sezone u ABA ligi ostvarila devet pobeda i jedan poraz, dok je Mega zabeležila učinak od po pet trijumfa i poraza.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave