SFEROPULOS OTKRIO ONO ŠTO ZANIMA SVE ZVEZDAŠE: Evo da li će Šabaz Nejpir igrati protiv Armanija

Novosti online

23. 11. 2023. u 22:24

CRVENA zvezda u petak igra protiv Armanija u 10. kolu Evrolige, a navijače verovatno najviše zanima da li će neko od povređenih igrača biti u sastavu protiv "manekena".

СФЕРОПУЛОС ОТКРИО ОНО ШТО ЗАНИМА СВЕ ЗВЕЗДАШЕ: Ево да ли ће Шабаз Нејпир играти против Арманија

FOTO: M. Vukadinović

U redovima crveno-belih van stroja su Barnko Lazić, Adam Hanga i Šabaz Nejpir. Ipak, postoji šansa da se plejmejker nađe u sastavu u duelu sa bivšim klubom.

Trener kluba sa Malog Kalemegdana Janis Sferopulos je otkrio da je Amerikanac trenirao sa zaštitnom maskom, pošto je na utakmici sa Fenerbahčeom polomio nos posle duela sa Tajlerom Dorsijem.

- Šabaz je danas trenirao sa maskom, sutra ćemo proceniti situaciju i donećemo odluku u poslednjem momentu da li će igrati - rekao je grčki stručnjak i otkrio da Lazić i Hanga neće biti u sastavu.

Osvrnuo se potom na narednog protivnika u elitnom takmičenju koji u poslednje vreme igra sve bolje.

- Igramo protiv tima koji igra sve bolje, imaju dve pobede u poslednja tri meča. Imaju iskustva da igraju ovakve utakmice, na nama je da imao fokus i da se držimo plana, da im napadnemo slabosti, generalno moramo da igramo pametno kako bismo ih pobedili.

Jasno je da će Armani sačekati krcata "Arena" s obzirom na to da su sve karte za ovaj duel planule.

- Zaista mnogo računamo na naše navijače, naš domaći teren je kao tvrđava, uvek želimo podršku tvrđave da nam budu kao šesti igrač.

Zvezda je imala nešto više vremena da se spremi za ovaj duel, s obzirom na to da je u ponedeljak igrala u ABA ligi u Beogradu.

- Posle četiri utakmice u sedam dana, sada smo imali malo vremena da odmorimo, da primenimo neke nove stvari. Još uvek dodajemo neke stvari u napadu i odbrani, veoma je bilo bitno da iskoristimo ovo vreme da se što bolje spremimo.

Kratak odgovor je dao na pitanje kakav je plan da se zaustavi najbolji igrač "manekena" Nikola Mirotić.

- Videćete na terenu - zaključio je Sferopulos.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda - Armani igra se u petak od 20.30 u "Areni". Oba tima u ovaj meč ulaze sa učinkom 3-6.

BONUS VIDEO: Cilj mi je bio da igram za Zvezdu ili Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić