MICIĆ HVATA ZALET: Oklahoma slavila, Srbin bio na terenu (VIDEO)

Novosti online

17. 11. 2023. u 08:32

Košarkaši Oklahome pobedili su noćas Golden Stejt sa 128:109 i naneli mu peti uzastopni poraz u NBA ligi.

МИЦИЋ ХВАТА ЗАЛЕТ: Оклахома славила, Србин био на терену (ВИДЕО)

Foto: AP

Oklahomu su predvodili Šej-Gildžes Aleksander sa 24 poena, sedam asistencija i tri ukradene lopte i Ajzea Džo sa 23 poena uz šut za tri poena 7/7. Džoš Gidi dodao je 19 poena i šest skokova, a Džejlen Vilijams 16 poena i pet asistencija.

Srpski košarkaš Vasilije Micić igrao je 21 minut i postigao je pet poena i imao sedam asistencija i dva skoka. Aleksej Pokuševski nije igrao za Oklahomu, koja je ostvarila petu pobedu u poslednjih šest utakmica.

U ekipi Golden Stejta najefikasniji je bio Džonatan Kaminga sa 21 poenom, Kris Pol postigao je 15 poena uz osam asistencija, Kevin Luni 13 poena uz 11 skokova, a Dario Šarić 12 poena.

Utakmicu je zbog problema sa kolenom propustio Stefen Kari, a Drejmond Grin zbog suspenzije.

Košarkaši Majamija pobedili su Bruklin sa 122:115 i ostvarili sedmu uzastopnu pobedu, što je najduži niz pobeda ove sezone u ligi.

Majami je predvodio Džimi Batler sa 36 poena, od kojih je 18 postigao u trećoj deonici. Dankan Robinson postigao je 26 poena, a Bem Adebajo 20 poena uz sedam skokova i četiri asistencije. Srpski košarkaš Nikola Jović nije igrao.

U timu iz Bruklina, koji je prethodno vezao pet pobeda protiv Majamija, Mikel Bridžis i Loni Voker postigli su po 23 poena. Nik Klekston utakmicu je završio sa 16 poena i šest skokova uz šut iz igre 7/7, a 16 poena postigao je i Kameron Džonson.

To je prvi put da je Majami vezao sedam pobeda još od perioda između 30. decembra 2017. i 14. januara 2018. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024